Η Μαγνησία τίμησε τρεις ηρωίδες
February 6, 2018
Συνεχίζεται ο κύκλος της δια βίου μάθησης των δημοσιογράφων στην Κεντρική Ελλάδα
February 16, 2018

Επίσκεψη σε Μουσείο και Ιερό Βράχο Ακρόπολης

Από δημοσιογράφους μέλη της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Μορφωτικού Ιδρύματος

 Τα δύο πολιτιστικά σύμβολα της Ελλάδας, που αποτελούν συνάμα παγκόσμια σύμβολα ιστορίας και πολιτισμού, το Μουσείο και τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, επισκέφθηκαν τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας,  στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Μορφωτικού Ιδρύματος.

Η επιμορφωτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με την παρουσία πλήθους δημοσιογράφων μελών της Ένωσης, μαζί με μέλη των οικογενειών τους.

Οι δύο έμπειρες ξεναγοί, οι κ.κ. Μυρτώ και Βαλένα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, μεταφέροντας με εξαιρετικό τρόπο γνώσεις και πληροφορίες που σίγουρα θα αποδειχθούν χρήσιμες και χρηστικές στους δημοσιογράφους.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η παρουσία αλλά και η συμμετοχή των μικρών παιδιών συναδέλφων που συμμετείχαν στην επίσκεψη – ξενάγηση, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τις ξεναγούς.

Η διοίκηση του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και την στήριξή τους, και έχει αποφασίσει με την αρωγή του Επικουρικού Ταμείου να πραγματοποιήσει κι άλλες επιμορφωτικές εκδηλώσεις στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό για την άνοιξη σχεδιάζεται επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

dav

dav

dav

 

Leave a Reply