Συνάντηση Δ.Σ. ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη

Συνάντηση Δ.Σ. ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη

 

Συνάντηση στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, στη Λάρισα είχαν το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Απριλίου 2024, τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε, με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις εργασίας των επαγγελματιών δημοσιογράφων και την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, γεγονός που αποτελεί τον μεγάλο στόχο των δημοσιογράφων, καθώς θα επανέλθουν κατά μεγάλο βαθμό οι ισορροπίες σε θεσμικά και οικονομικά ζητήματά.

Υπήρξε ενημέρωση για το θέμα των Μητρώων σε έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ έγινε και συζήτηση για το θέμα των αδειών σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΘΕΣτΕ-Ε, κ. Δημήτρης Χορταργιάς, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο Γ.Γ. κ. Κώστας Γκιάστας, ο Ταμίας κ. Αλέξανδρος Ζαούτσος, οι Έφοροι κ.κ. Θανάσης Βογιατζής και Γιώργος Πέτρου και το Μέλος κ. Φώτης Καραγιάννης.

 

Συναδελφικά

Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε