Ενημέρωση για το Ασφαλιστικό
May 22, 2008
Δημοτικά Σχολεία στην έκθεση φωτογραφίας των δημοσιογράφων
October 19, 2009

Τα δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος της Βουλής

Το Δ.Σ. του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, απένειμε (17/1/2009) τα δημοσιογραφικά βραβεία για το 2008.
Στο δημοσιογράφο κ. Θοδωρή Πυλιώτη, από την ακριτική Χίο, απονεμήθηκε το βραβείο «Σπύρος Φαναριώτης» από τον πρώην Πρωθυπουργό και Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Στο δημοσιογράφο του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ κ. Δημήτρη Ράντο απονεμήθηκε το βραβείο «Οδυσσέας Ζούλας» από τον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στο δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ κ. Λουκά Δημάκα απονεμήθηκε το βραβείο «Γιάννης Διακογιάννης» από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Απόστολο Κακλαμάνη.
Στους δημοσιογράφους κ. Μιχάλη Στρατάκη και κ. Άγγελο Κολοκοτρώνη απονεμήθηκε εξ ημισείας το βραβείο «Αντώνης Κορόβηλας» από τον καθηγητή, μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος της Βουλής κ. Γιώργο Κασιμάτη.
Στο δημοσιογράφο κ. Θανάση Σαμαρά, από τη Θεσσαλία, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Σούρλας απένειμαν το βραβείο «Θωμάς Μιχαλάκος».
Ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Ιδρύματος για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία κ. Σιούφας υπογράμμισε τη σημασία του νέου αυτού θεσμού, «μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται η συμβολή της ελληνικής δημοσιογραφίας στην προαγωγή του κοινοβουλευτισμού και της δημοκρατίας».
Το λόγο πήραν στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Πάνος Σόμπολος και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΔΥ κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, οι οποίοι συνεχάρησαν τους βραβευθέντες καθώς και το Ίδρυμα της Βουλής για την πρωτοβουλία του.

Leave a Reply