Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσής μας διοργανώνει για τα μέλη και τις οικογένειές τους ξενάγηση στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017, στις 11 το πρωί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στην ενδιαφέρουσα επίσκεψη στο Μουσείο της Λάρισας πρέπει να το δηλώσουν μέχρι και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017, προκειμένου, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, να ναυλωθεί λεωφορείο για την μετακίνηση.

 

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός για την μίσθωση η μετακίνηση θα γίνει με τα ιδιωτικά  μέσα μεταφοράς.

 

Παρακαλούμε να συμμετέχετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Η παρουσία μας στις εκδηλώσεις του Σωματείου εκφράζει την αγάπη μας και την στήριξή μας στη διατήρηση και ενίσχυση της ισχύς της Ένωσής μας.

 

Σημειώνουμε ότι η επίσκεψη στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας είχε αρχικά αποφασιστεί να γίνει στις 25 Ιουνίου 2017, αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών (υπερβολική ζέστη).

 

Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης, pressun1@otenet.gr  ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του προέδρου proedros@pressunion.gr ή τέλος με αποστολή αίτησης συμμετοχής στο αριθμό fax  24210 23374.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

 

 

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού

Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε