Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
February 27, 2017
Αποτελέσματα εκλογών ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε και εκπροσώπων ΠΟΕΣΥ
March 6, 2017

Ενημερωτικό σημείωμα για τις εκλογές της 5ης Μαρτίου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

• Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ξενία» στο Βόλο (Πλαστήρα 1) θα διενεργηθούν αρχαιρεσίες προς ανάδειξη:
α) Νέου Διοικητικού Συμβουλίου
β) Εξελεγκτικής Επιτροπής
γ) Πρωτοβάθμιου και Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικών Συμβουλίων
Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για όλα τα όργανα μέχρι την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι.
Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας θα γίνεται στη Γραμματεία της Ένωσης και στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής (Θ. Αραμπατζής, tharampa@gmail.com, 6974399433, Π. Ντίκα, polyntika@gmail.com, 6937398241 και Κ. Τασσοπούλου, kattas2@gmail.com, 693254108). Η αίτηση θα είναι προσωπική και θα φέρει τα στοιχεία και την υπογραφή του αιτούντος.

• Την ίδια μέρα και ώρα στη ίδια αίθουσα του ξενοδοχείου «Ξενία» στο Βόλο (Πλαστήρα 1) θα διενεργηθούν εκλογές για τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε στο 8ο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ)
Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων μέχρι την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στις 12 το μεσημέρι.
Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας θα γίνεται στη Γραμματεία της Ένωσης και στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής (Τ. Γαβρινιώτης, triantafyllosgster@gmail.com, 6977445696, Η. Κουτσερής, koutseris@hotmail.com, 6944168991 και Κ. Κριτισιάνης, kritsianiskwn@gmail.com, 6936835564). Η αίτηση θα είναι προσωπική και θα φέρει τα στοιχεία και την υπογραφή του αιτούντος.
• Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για την εκλογή εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

• Τέλος, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 στις 11.30 το πρωί σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Ξενία» θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του «ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΡΩΓΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ- ΣΤΕΡ. ΕΛΛΑΔΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ» με θέματα:
1.Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2016.
2. Προϋπολογισμός 2017.
3. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά τόσο στις αρχαιρεσίες της Ένωσης, την εκλογή αντιπροσώπων για την ΠΟΕΣΥ και τη γενική συνέλευση του Επικουρικού Ταμείου. Ειδικά, για την ΠΟΕΣΥ υπενθυμίζουμε ότι οι αντιπρόσωποι εκλέγονται βάσει του αριθμού των μελών που θα ψηφίσουν, με αντιστοιχία 1 προς 25.
Μετά το τέλος της συνέλευσης και των αρχαιρεσιών θα ακολουθήσει γεύμα και κοπή πίτας της Ένωσης Συντακτών και του Επικουρικού Ταμείου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ξενία.

*Σημειώνεται ότι η απόφαση για την διεξαγωγή των διαδικασιών σε ξενοδοχείο, πάρθηκε με γνώμονα τη διευκόλυνση όλων μας ώστε να μην χρειάζονται μετακινήσεις, ενώ το πάρκινγκ του ξενοδοχείου «Ξενία» είναι χωρίς χρέωση για τα μέλη της Ένωσης και του Ταμείου.

*Στο χάρτη που επισυνάπτεται ως ξεχωριστό αρχείο, θα δείτε τη διαδρομή που μπορείτε να διασχίσετε από τα γραφεία της Ένωσης όπου πραγματοποιούνται οι συνελεύσεις, μέχρι το ξενοδοχείο «Ξενία».

Leave a Reply