Νέα συζήτηση του ΕΣΡ για τις άδειες
April 24, 2017
Πρόοδος στη συνάντηση με εργατικές και εργοδοτικές ενώσεις στον Τύπο, σύμφωνα με τον Πετρόπουλο
April 28, 2017

Εγκαινιάστηκε η έκθεση αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα»

Η έκθεση του Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη με τίτλο «Μνήμης Ψήγματα», που αποτυπώνει τον αρχαιολογικό πλούτο της Θεσσαλίας, εγκαινιάστηκε σήμερα το απόγευμα και φιλοξενείται στην αίθουσα του Γηροκομείου Βόλου (Αργοναυτών με Κοραή).


Η έκθεση αποτελεί προϊόν της πολυετούς έρευνας του αρχαιολόγου και επίτιμου Διευθυντή Αρχαιοτήτων Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη και προβάλει χώρους από την προϊστορική εποχή ως τα νεότερα μνημεία της Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα σύνολο 60 φωτογραφιών με αρχαιολογικές αναφορές που ταξιδεύουν όσους επισκεφθούν την έκθεση στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.


Μάλιστα ο κ. Χατζηαγγελάκης έδινε στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις φωτογραφίες που εκθέτονται.
Η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση θα διαρκέσει ως την Κυριακή 30 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας για το κοινό είναι από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 ως τις 9 το απόγευμα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.


Η έκθεση διοργανώθηκε από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, το Σωματείο Φίλοι του Αθανασάκειου Μουσείου Βόλου και το Τμήμα Ιστορίας, Ανθρωπολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Leave a Reply